Aktuality
Ako sa pripraviť na obedy zadarmo?
Zistite si všetky potrebné informácie a zaistite si správne nástroje, vďaka ktorým zvládnete administratívu aj kontrolu oprávnenosti poskytnutia dotácie.
Pokiaľ máte najnovšiu verziu SW, funkčný výdajný terminál a dostatok čipov, zvyšok zvládnete sami s podporou našich návodov a webinárov.
Pokiaľ Vám čokoľvek chýba, nečakajte na poslednú chvíľu a kontaktuje nás. Čím skôr, tým lepšie.
O obedoch zadarmo bude reč aj na konferenciách spoločného stravovania. V niektorých mestách sú ešte voľné miesta, tak si príďte pre informácie.
Magazín VIS - Ako sa pripraviť vopred, keď niej e úplne jasno
Ešte sme si nestačili poriadne zažiť nové finančné pásma a navýšenie porcií mäsa a už je pred nami ďalšia výzva – návrat obedov zadarmo.
Ako sa pripraviť a ďalšie užitočné informácie nájdete v Magazínu VIS Slovensko.
Informácie k aktuálnym témam
Finančné pásma, štatistické výkazy, navýšenie porcií mäsa - návody na riešenie týchto situácií v programoch od VIS Slovensko nájdete v textovej podobe TU alebo môžete postupovať podľa webinárov TU.
Januárové vysielanie
Pozýváme vás na webinár Navýšenie hmotnosti mäsa pre dospelých, ktoré sa uskutoční vo štvrtok 12.1. o 14:00. Po odvysielaní nájdete webinár v archíve.
Decemberový Magazín VIS Slovensko
Ako sa čo najlepšie pripraviť na koniec roka, ako zvládnuť precenenie, navýšenie porcií mada pre dospelých aj štatistické výkazy sa dočítate v decembrovom Magazíne tu.
Ako na ukončenie roka
Ako zvládnuť ukončenie roka v pokoji a pohode? Čo sa naozaj musí robiť a čím sa trápite zbytočne?
Naši technici Michal a Martina vás ukončením kalendárneho roka prevedú.
Máte už prístup k webinárom? Potom sa stačí 16.12.2022 pripojiť a sledovať dva nové webináre naživo tu alebo neskôr kedykoľvek z archívu. Pokiaľ prístup k webinárom ešte nemáte, zaistite si ho práve teraz.
Zmena finančných pásiem a preceňovanie
Pozývame vás na vysielanie webinára na tému “Zmena finančných pásiem a precenenie”, ktoré sa uskutoční v Stredu 7.12. o 14:00. Tešiť sa môžete na cenné rady našich servisných technikov Lucky a Michala. Dvojica vám poradí, ako zvládnuť dlho očakávanú zmenu finančných pásiem.
Nové číslo magazínu VIS
V tomto vydaní nájdete dôležité informácie, ako v jedálni ušetriť za energie, čo robiť pri zmene finančných pásiem a preceňovanie, alebo ako získať zľavu na čipy a oveľa viac.
Black Friday u nás trvá celý mesiac
Prinášame vám špeciálnu Black Friday ponuku, ktorú navyše predlžujeme na celý mesiac.
Keď si u nás od 21.11. do 20.12. objednáte čipy s deväťročnou zárukou, budete ich mať lacnejšie.
Pri objednávke 100 ks získate zľavu 10 %, nad 200 ks 15 % a nad 300 ks 20 %. Do poznámky v objednávke píšte heslo black friday.
Viete čo všetko potrebuje moderná jedáleň?
Koniec októbra je tu a s ním aj nové číslo magazínu VIS. V tomto vydaní nájdete dôležité informácie, návod ako využiť voucher na bezplatný audit vybavenia školskej jedálne a desatoro modernej jedálne.